Online Masterclass

7 oktober 2021

Wat is het Impostor Syndroom? Hoe herken je dit bij jezelf? En hoe kan je hier op een gezonde manier mee omgaan? Tijdens de Masterclass: Omgaan met het Impostor Syndroom krijg je antwoorden op deze vragen.

Deze Masterclass is een introductie op mijn Tweedaagse Online training Omgaan met het Impostor Syndroom op werk.

De startdatum van de eerstvolgende training vind je hieronder.

}

10:00

Zoom

€27,50

Dankjewel Lian! Je praktische oefening met de aanvulzinnen vond ik heel goed. Ik ga
ermee aan de slag!

Wat gingen er een hoop lampjes branden! Een fijn webinar, goede info, prima tijdmanagement, goede slides, duidelijk, top! Bedankt

Leerzame, goed georganiseerde workshop die prima aanzet geeft om inzicht in je eigen gedrag te krijgen.

Erg interessant en herkenbaar. Bedankt voor de duidelijke presentatie en alle informatie!

Wat een fijn begin van de week, genoeg stof om over na te denken, dank daarvoor!

Lian legt duidelijk uit hoe het Imposter Syndroom ontstaan kan en geeft ook handvatten hoe je e.e.a. kunt veranderen. Ze geeft genoeg stof tot nadenken en om veranderingen aan te brengen in je leven. Ik beveel het zeker aan om een masterclass van Lian te volgen.

Ontzettend interessant. Veel herkenbaar. Het uitdagen van de impostor gedachten ga ik zeker mee aan de slag om hopelijk meer actie te gaan nemen ipv te ‘vluchten’ in verschillende situaties. Heel erg bedankt voor alle informatie en deze zeer nuttige masterclass

Trainingdata

14 & 28

Oktober

Online career coach

Meer informatie over de Training

Wil je de informatie over de training rustig doorlezen of doorsturen naar iemand anders, download dan hieronder de one-page flyer.

Meer informatie over de Training

Weet je niet zeker of deze training geschikt is voor jou? Plan dan een informatiegesprek in met mij dan kijken we samen naar je hulpvraag.

Omgaan met het Impostor Syndroom op werk

Tijdens de training: Omgaan met het Impostor Syndroom op werk gaan we met een kleine groep professionals in gesprek over jouw ervaringen met het Impostor Syndroom op de werkvloer. De groep bestaat uit max 5 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en interactie gewaarborgd zijn.

De training bestaat uit een trainingssessie van 2 uur. Na deze sessie heb je handvatten om je inzichten in de praktijk toe te passen. Je ontdekt namelijk pas in de praktijk wat werkt voor jou.

14 dagen na de trainingsessie hebben we een terugkomsessie van 1 uur om ervaringen te delen en om te onderzoeken waar nog mogelijke uitdagingen liggen voor jou.

Praktische informatie

14 & 28 oktober

}

Data van de sessies

  • 14 oktober 2021 – 10:00 -12:00
  • 28 oktober 2021 – 10:00-11:00

Zoom

€147,50

Pin It on Pinterest

Share This